Priser og betaling

Alle priser på thyerhvervsforum.dk er i danske kroner (DKK)

Data du sender i forbindelse med tilmelding/køb er krypterede med SSL (Secure Socket Layer), og kan kun læses af PBS. Der kan ikke trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved tilmelding. Beløbet trækkes når leveringen (se under levering) er foretaget.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lager vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via QuickPay.dk, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og overtegnede arrangementer.

Tilmelding hos thyerhvervsforum.dk kan kun foretages med betalingskort: – creditcard

Levering

Levering er foretaget når arrangementet er igangsat. Der tages forbehold for ændring af et aktivitetssted og foredragsholdere. Ved evt. aflysning af arrangementet kan startdato ændres. Ved aflysning tilbagebetales det indbetalte beløb.

Kvittering og bekræftelse

Efter afgivelse af tilmelding/betaling modtager du en kvittering/bekræftelse pr. mail med pris og transaktionsoplysninger. Dette bedes oplyst ved alle henvendelser.

Fortrydelse og afmelding

Fortrydelse og afmelding fra arrangementet kan normalt foregå frem til 8 dage før arrangementet.

Ved afmelding eller fortrydelse tilbagebetales det indbetalte beløb. Manglende fremmøde giver ikke ret til tilbagebetaling. I henhold til forbrugeraftaleloven om e-handel, er der 14 dages fortrydelsesret fra leveringsdatoen. Arrangementer købt på denne side er derfor omfattet af denne fortrydelsesret.