Netværk_Nordvest
Netværk Nordvest er en ny og spændende netværksmulighed i Thy og på Mors, hvor der er mulighed for at deltage i mindre netværk, der rammer ens interesser og behov, samtidig med at man i større sammenhænge med andre netværk kan hente inspiration og ny viden om, hvad der rør sig både nationalt og internationalt inden for alt lige fra bygningsreglement til innovation og hjerneforskning og meget andet.

Hvem, hvad, hvorfor?

Idéen med Netværk Nordvest er at videreføre og styrke eksisterende og nye netværk samt medvirke til udvikling og innovation i området i og omkring Thy og på Mors.

Som medlem af Netværk Nordvest får du uanede muligheder for at networke og sparre med privatpersoner og virksomheder.

En af idéerne bag Netværk Nordvest er, at en stærk netværksstruktur vil kunne danne rammen om en masse briefinger og spændende input fra verden omkring os.

Er du medlem af Thy Erhvervsforum?
Så kan du spare 1.500 kr. for et virksomhedsmedlemskab i Netværk Nordvest – det indebærer op til 5 medarbejdere.

Hvis du vil vide mere, kan du klikke ind på hjemmesiden for Netværk Nordvest og oprette en gratis profil, hvor du derefter kan få mere viden om de enkelte netværk. Du er også altid velkommen til at komme med forslag og idéer til nye netværk eller kommende foredrag – send dem til ann@thyef.dk.

NETVÆRK NORDVEST er blevet til i samarbejde mellem EUC Nordvest og Thy Erhvervsforum.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather