Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Den 4.11. er der ‘Åbent Hus i hele Nordjylland’

november 4

I hele Danmark vil vi for fremtiden mangle kvalificeret arbejdskraft. I Nordjylland føler flere virksomheder sig allerede nu udfordrede, når det handler om rekruttering af erhvervsfaglig arbejdskraft – det gælder også her i Thy.

I Thy Erhvervsforum samarbejder vi lige nu med Business Region North Denmark (BRN) og Ungdommens Uddannelsesvejledning i Thisted Kommune om afholdelse af arrangementet ’Åbent Hus i hele Nordjylland’, som vil løbe af stablen lørdag den 4. november 2017.

Eftersom erhvervsstrukturen i Nordjylland primært er bestående af små og mellemstore produktionsvirksomheder, har man i BRN foreslået, at der laves en fælles indsats for at gøre flere unge interesseret i fremadrettet at søge jobs i disse virksomheder. Derfor ønsker Business Region North Denmark (BRN) at afholde et fælles regionalt åbent hus arrangement i de 11 nordjyske kommuner.

Hensigten er at skoleelever og unge sammen med deres forældre kan komme på besøg ude i virksomhederne, hvor de kan blive klogere på, hvordan der er på en arbejdsplads, høre virksomhedens ansatte fortælle om deres fag og arbejde i praksis – og frem for alt, få øje på de job- og karrieremuligheder, der netop er i ude i de lokale virksomheder.

Formålet med dagen er:

  • At flere vælger en erhvervsuddannelse
  • At nedbryde fordomme om en erhvervsuddannelse
  • At vise, hvilke jobmuligheder, der er lokalt og i Nordjylland

Derudover er det et væsentligt succeskriterium, at hhv. gæster og virksomheder synes om dagen, finder den informativ og givtig. Dagen skal hjælpe de unge til at træffe et kvalificeret valg, når det gælder job og uddannelse.

Ønsker I at vise jeres virksomhed frem for skoleelever, unge og jobsøgende – potentielle kommende elever eller lærlinge – så kontakt Erhvervskonsulent Per Kristensen, Thy Erhvervsforum på 97 96 30 93 og hør mere om, hvordan I deltager.

Faktaark – Hænderne op

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather

Detaljer

Dato:
november 4
:

Sted

Thy Erhvervsforum
Kai Lindbergs Gade 200
Hanstholm, 7730 Danmark
+ Google Map
Telefon:
97 96 30 90
Hjemmeside:
http://www.thyerhvervsforum.dk/

Andet

Tilmeldingfrist
1. september 2017