Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SMAG PÅ THY – Ny stor fødevarefestival i Thy

juni 1 |14:00 - 22:00

Denne sommer slår vi dørene op til Thys nye, store, fødevarefestival; ”Smag på Thy”. Vi tager dermed det første spadestik i at udvikle et fødevaremarked, der samler og markedsfører alle der producerer eller benytter råvarer fra Thy, i deres produkter og smagsoplevelser.

“Smag på Thy” afholdes her det første år på samme dag som sommer by-night i Thisted – nemlig fredag den 1. juni kl. 14.00-22.00 på Store Torv. Stemningen fra National Park Thy vil danne rammen for mellem 20 og 30 lokale fødevareproducenter, som vil vise og sælge deres skønne produkter

Vi håber på rigtig stor interesse og at alle får en dejlig oplevelse med hjem af, hvad både vores natur og lokale producenter kan præstere – en oplevelse de vil dele med mange andre.

Visionen er at skabe et årligt tilbagevendende fødevaremarked, der skaber værdi for producenterne, for byen og for hele Thy! En bæredygtig udvikling i vores lokalsamfund, hvor vi arbejder og står sammen om at skabe og fortælle de gode historier, skaber en fælles identitet med afsæt i en tydelig lokal forankring – et mere tydeligt Thy.

Der er planlagt tre store tilbagevendende ”fyrtårnsarrangementer” hen over sommeren i de tre store handelsbyer – med tre forskellige temaer. De 3 ”fyrtårnsarrangementer afholdes i VI ELSKER THY reg

1. juni i Thisted med SMAG PÅ THY

6. juli i Hurup med KUNST- OG HÅNDVÆRK I THY

17. august i Hanstholm med HAW DAW I THY.

VI ELSKER THY er et samarbejde mellem detailhandlen i Hanstholm, Hurup og Thisted. Vi har fået midler fra Thisted Kommune til at udvikle detailhandlen i Thy i tæt samarbejde med Thy Erhvervsforum og Thy Turistforening.  Vi mener ikke at fremtiden for detailhandlen i Thy afgøres af en større koncert eller en ekstra open by-night. Vi mener fremtiden for detailhandlen – og for enhver anden branche i området – afgøres af fremtiden for Thy. Derfor har vi valgt at investere de kommunale midler i at skabe fællesskab, opmærksomhed og arrangementer, der kan styrke kendskabet og kærligheden til Thy og vores lokale aktører og produkter – for både Thyboere og vores gæster.

Foto: Sune Borggaard, Photocare Thisted 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather

Detaljer

Dato:
juni 1
Tidspunkt:
14:00 - 22:00
:

Arrangør

Vi elsker Thy
E-mail:
maria@thyef.dk

Sted

Store Torv
Thisted , 7700 + Google Map