Har du en god idé med potentiale til at blive til en god forretning, kan InnoBooster være en overvejelse værd

Hos Innovationsfonden har man med InnoBooster-programmet fokus på virksomheder med gode udviklingsidéer, som kræver viden for at blive til virkelighed. Den gode idé kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst.
Ny viden kan f.eks. komme fra universiteter og andre uddannelsesinstitutioner eller fra et privat udviklingshus. Det kan også være en ny medarbejder med særlige kompetencer.

I InnoBooster-programmet er det nyskabende element i centrum. Det kan være en idé om at udvikle et nyt produkt eller en ny service, der ikke er på markedet i dag, så virksomhedens konkurrenceevne forbedres væsentligt. InnoBooster investerer mellem 50.000 kr. og 5 mio. kr. i udgifter, der er forbundet med at virkeliggøre den nyskabende idé eller dit innovationsprojekt. Jo højere beløb der søges, desto højere krav stilles der til det nyskabende i idéen og til ansøgningen. Du kan læse mere om retningslinjerne for deltagelse her

Hvem kan deltage i InnoBooster?
Virksomheder, iværksættere og forskere, som er udviklingsparate, men mangler viden, teknologi eller udstyr for at komme videre.

  1. Små og mellemstore virksomheder med et klart vækstpotentiale
  2. Forskere der har kommercielt lovende idéer og resultater
  3. Nye, lovende start-up virksomheder

Som virksomhed skal man vise, at man har en omsætning eller har tiltrukket ekstern kapital. Som start-up er det nok at have et stærkt team og lovende resultater at bygge på.

InnoBooster – hvordan ansøger man?

Du søger om en InnoBooster-investering ved at udarbejde og indsende en ansøgning, et budget samt faktuelle oplysninger, som tilsammen præsenterer, hvad du vil opnå med innovationsforløbet, og hvordan det skal gennemføres.

Downloads

Retningslinjer for InnoBooster

Skabelon til ansøgningens faglige beskrivelse

Hvad er en videregående uddannelse?

Find den rette uddannelsesprofil eller en kandidat – eller kontakt Karriere på Kanten