Kom godt fra start med din nye virksomhed

En grundig forberedelse af virksomhedsstarten har en direkte sammenhæng med chancerne for succes. Ved at benytte rådgivere inden din opstart kan du som iværksætter stort set fordoble dine chancer for at overleve med din virksomhed. Samtidigt vil du få etableret et netværk af personer, du kan trække på.

Hvad kan vi hjælpe med? Hos Thy Erhvervsforum kan du blive klædt godt på til din kommende tilværelse som selvstændig! Begynd med basisvejledning hos os – det koster dig ikke noget. Vi hjælper dig med en afklaring og arbejder målrettet med at sætte dine gode idéer og planer i system, så du kan overskue dem og ikke mindst føre dem ud i livet.

Hos os kan du desuden få tilskud til køb af rådgivning hos en revisor, advokat, reklamebureau, IT specialist, eller hvem du i øvrigt må have behov for at trække på i forbindelse med start af din virksomhed. Det sker gennem Nordjysk Newbizz, et rådgivningstilbud, koordineret af Væksthus Nordjylland, der sammen med alle de lokale erhvervskontorer i Nordjylland tilbyder rådgivning og sparring til iværksættere og virksomheder. På hjemmesiden www.nordjysknewbizz.dk kan du læse mere omkring tilbuddet.

Tøv dog ikke med at kontakte os, så vi sammen kan tage en snak om, hvilke muligheder der er for dig og din virksomhed.